KINGSFORD HOUSE – BEFORE / AFTER

“Ten years after a major renovation, we were still struggling to furnish and style our home. We were very afraid of colour and thought that beige and brown were the right solution. From our first meeting with Luísa and Ashleigh, we felt that they understood our need to have a place that was not only contemporary but also comfortable for everyday living for the whole family. They were able to bring together our differences and create a gorgeous palette, in blues and neutral tones that certainly represents both of us. The introduction of colour to our living area has lifted the room and the statement pieces are beautiful and the furniture is comfortable. They respected our need to have both form and function; creating an indoor / outdoor space that is effortless in design and practicality. The overall result is stunning. We love coming home to our space, and now enjoy entertaining family and friends.”

Helen & Ted